Jak w czasie pandemii radzą sobie producenci żywności ekologicznej?

Zainteresowanie produktami ekologicznymi wysokiej jakości będzie rosło Na razie nie planujemy żadnych przejęć. Mamy w planach dużo inwestycji. Powiększamy asortyment produktów kiszonych, bo jest ogromne zainteresowanie konsumentów kiszonkami niepasteryzowanymi – […]

Jak w czasie pandemii radzą sobie producenci żywności ekologicznej?

Zainteresowanie produktami ekologicznymi wysokiej jakości będzie rosło Na razie nie planujemy żadnych przejęć. Mamy w planach dużo inwestycji. Powiększamy asortyment produktów kiszonych, bo jest ogromne zainteresowanie konsumentów kiszonkami niepasteryzowanymi – mówi Łukasz Gębka, prezes Farmy Świętokrzyskiej w rozmowie z ISBnews.TV.

– Jeśli chodzi o działalności w czasie pandemii, skorzystaliśmy z pierwszej tarczy i to była znacząca pomoc – dodał.

Polecamy: Rośnie segment żywności ekologicznej 

Polecamy nasze podcasty

Źródło